Website met eindeloze mogelijkheden

Jij bedenkt, wij maken.

Hetzelfde, maar toch anders

Bij eDiasoft is het creëren van een website veel meer dan het tikken van code en het samenvoegen van beeldelementen. Onze websites creëren impact, impact voor jouw merk. Wij geloven dat een website die past bij jouw merk, de kracht heeft om de eindgebruiker volledig in te pakken. Daarom zitten we graag vroeg met je aan tafel.

Efficiënte werkwijze

Binnen 1 week een gloednieuwe website!

Lead Generation

Uiteindelijk draait het allemaal om de (potentiële) klant. Wij kennen jouw klant. Omdat we ons volledig inleven in zijn behoeften en wensen.

Brand Building

Het pakt je, brengt je tot stilstand, het laat je gedachten niet los: dat is precies waar wij voor gaan! Brand awareness creëren via unieke designs, herkenbare huisstijl elementen en interactieve hoogstandjes.

Information Self-Service

Het navigeren door een website is net als shoppen. Bezoekers scannen snel door alle informatie heen en wanneer de gewenste informatie niet snel genoeg gevonden is, is de exit-button zo gevonden.

Open Source Development

Development is de core van ons bedrijf. Logisch, want dat moment waarop de eindgebruiker en jouw verhaal samenkomen staat of valt met de kleinste ‘string’. Jouw code zorgt ervoor dat de klant uiteindelijk daar komt waar je ‘m wilt hebben. Geen uitdaging is te groot voor onze senior-programmeurs.

Design

Een website waarbij álle visuele elementen jouw missie uitademen. Daar worden wij warm van. Je website kan nog zo hip zijn, als de bezoeker niet vindt waarnaar hij op zoek is, is de exit-button zo gevonden. We ontwerpen op onze eigen manier. Gedreven en gepassioneerd. Duidelijk en direct./p>

Je krijgt bij ons abonnement een eigen domeinnaam, hosting en e-mailadressen. Dit alles is inbegrepen in het website abonnement. Uiteraard kun je jouw huidige domeinnaam blijven gebruiken. Website vanaf €499.

Pre-sale Questions

We have powerful products which can help you for managing your digital services.
Start your journey by selecting one of our products and get promising and secure system for
your digital products and services.

What form of payments do you accept?

We accept Visa, MasterCard, American Express, Discover, and
PayPal. For additional payment options, like purchase orders and
ACH, please contact sales.

What form of payments do you accept?

Yes, if you live in Canada, India, or the EU. Please review the tax help
sections on the Pricing & Billing page for more information.

What form of payments do you accept?

Absolutely! In fact we've pre-installed it for you. Phpbb is free, open
source software for running a forum. Phpbb runs on MySQL, so you
can use any of our plans to run your very own forum on your website
using this exciting services.

What form of payments do you accept?

No—when you enter a card, we only verify the card. Your card is
charged at the end of the billing cycle.

Meer vragen? Bel ons 010 843 42 77

Betrouwbaar en betrokken

Alles wat ervoor nodig is om online maximaal resultaat te halen met je website of webshop, nemen wij voor je uit handen. Van strategie tot aan online marketing, pixel by pixel. Voor elke fase binnen de ontwikkeling van je website hebben we gespecialiseerde kiwi’s in huis. Daarnaast werken we samen met verschillende specialisten die zich keer op keer op keer bewezen hebben.

Live life to the fullest

We zijn een groep digitale hoogvliegers die aan-staan. Vrolijk & vakbekwaam. Betrouwbaar en betrokken. Iedere dag is er weer één. Eén waar we alles, maar dan ook alles uit willen halen. Dat zie je en voel je ook terug in onze digitale creaties.

Kom langs voor koffie