Prestashop

Gratis webshop met heel veel mogelijkheden.

Opzoek naar een prestashop specialist?

Wil je binnenkort een webshop beginnen? Waar moet je dan beginnen als je geen verstand hebt van programeren? Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijk heden om snel een webwinkel op te stellen. Prestashop is een compleet pakket waarmee je gratis en eenvoudig een webwinkel kan beginnen. Toch komen er meer bijkijken dan alleen een instalatie uitvoeren. Elke webwinkel is uniek en het verdienmodel van Prestashop is door modules te verkopen. Module is een stukje software die gemakkelijk aan de webshop toegevoegd kan worden. Dit stukje software kan voor extra funciontaliteit zorgen op de shop. Op dit moment zijn er meer dan 1000 modules beschikbaar. Toch kan het voorkomen dat u een specifieke functionaliteit wilt die niet te vinden is tussen de bestaande modules of u wilt de shop integeren in uw bestaande ecosysteem.

Prestashop Hosting

Een shop moet altijd online blijven. Want een shop die niet gesloten is kan er geen omzet gemaakt worden, daarom telt elke downtime. Wij kunnen garanderen dat uw shop altijd online blijft door uw shop bij Google te hosten. Hierbij gebruiken we de laatste technieken waardoor de persoonsgegevens veilig blijft.

iDeal & Paypal en andere betaalmethodes

Het is niet altijd even gemakkelijk om een betaalmethode toe te passen in je webwinkel. Helaas niet alle betaal provider bieden een kant-en-klaar module die je gemakkelijk kan installeren. Wij kunnen u hierbij helpen. Wij zorgen geheel voor alle technische benodigheden om uw gewenste betaalmethode toe te passen.

Prestashop

Een passend advies

With our one click installer tool, available on every Web Hosting plan, you can create any type of website: blog, forum, CMS, wiki, photo gallery, E-commerce store, and so much more! No more thinking for databases, downloading and uploading script files on your own, and other technical work.