Laravel

Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Wij staan 100% achter

Als een ontwikkelaar moet je openminded zijn als het aankomt op programmeertalen en technieken. Toch zijn onze ontwikkelaars zijn erover eens dat Laravel ongetwijfeld een ster is in PHP-wereld.

Wat is Laravel Framework?

Een website of een webapplicatie bouwen kan je zien als het bouwen van een huis. In het begin zijn de stappen meestal hetzelfde. Het plaatsen van de funderingspalen en de fundering. Dat is precies wat Laravel doet, een skelet voor je huis! Hierdoor kunnen we meteen uw project personaliseren.

Heel veel onderdelen die u wilt is wel eens door andere bedacht en ontwikkeld. Laravel heeft een grote community waarin de code onderdeling worden gedeeld. Hierdoor kunnen we nog sneller uw project realiseren. Mocht er toch specifieke wensen zijn dan kunnen we dat uiteraard voor u aanpassen.

Voordat web frameworks bestonden werden de code zelf uitgeschreven om tot een applicatie te komen. De omplooptijd om tot een volledige web applicatie te komen duurde voorheen veel langer en dat heeft gevolgen voor de eindfactuur.

Populair & Open source

In afgelopen jaren is Laravel steeds populairder geworden onder webapplicatie programmeurs. Dit komt omdat er grote partijen ook gebruik van maken en maandelijks financiele donatie doneren van het team van Laravel. Hierdoor zijn er continu update voor het framework, waardoor het veilig blijft. Het framework is open source geschreven, dat houdt in dat elke ontwikelaar onder de motorkap kan kijken en aanpassingen kan verrichten. Daarnaast is het framework in PHP geschreven. PHP is op dit moment het meest gebruikte programmeertaal als het gaat om webapplicatie.

laravel

Wij zijn blij met Laravel, u ook?

Op dit moment kunnen we weinig nadelen verzinnen voor Laravel. Wij zijn er erg blij mee en wij zijn er overtuigd dat u er ook blij van zal worden. Binnen twee weken kunnen wij de eerste proof of concept opleveren in Laravel.