Hosting

Gespecialiseerd in Google Cloud Platform en Kubernetes

Waarom Google Cloud Platform

Zoals wij eerder hebben gemeld, wij werken met de nieuwste en de beste technologieeen. Wie is weet op dit moment meer over technologie dan Google. Daarom kunnen we garanderen dat uw software niet zomaar omvalt door een server probleem. Google heeft al haar diensten gebundeld tot een platform waardoor we snel aan verschillende data kunnen komen. Denk hierbij aan locatie data, vertaling, machine learning etc.

Compute Engine, Cluster en Kubernetes

Bij een traditionele hosting bedrijf kan je een gedeelde server huren waarbij honderden clienten op 1 machine zit. Dan bestaat er nog een virtual private server waarbij minder clienten op 1 machine zitten. Uiteraard kan je er ook voor kiezen een om een dedicated server te huren waarbij je een server helemaal voor jezelf hebt. Bij een upgrade dan moet men alles van de oude server naar de nieuwe server verplaatsen en alles moet weer ingesteld worden.

Bij Google heb je een brede keuzes uit verschillende machines, je kunt de machine gemakkelijk personaliseren naar eigen wens. Doordat deze machines gebruik maken van de indrukwekkende netwerk van Google is het mogelijk om gemakkelijk op te schalen. Voor een betere

Compute Engine Google biedt met haar Compute Engine een VM (Virtuele Machine) die door het indrukwekkende netwerk van Google beschikt over een enorme schaalbaarheid. Compute Engine biedt handvatten om op te schalen van enkele instanties naar wereldwijde beschikbaarheid met load balancing. Virtuele servers zijn bij Google verkrijgbaar in verschillende configuraties. Zo zijn er vooraf gedefinieerde groottes, maar ook aangepaste oplossingen gebaseerd op persoonlijke wensen en behoeften. Door de flexibiliteit en wereldwijde workflowondersteuning biedt Compute Engine een IaaS-oplossing voor iedereen.
Google Cloud Platform

Google Cloud Platform is een Zwitsers zakmes

Op dit moment kunnen we weinig nadelen verzinnen voor Laravel. Wij zijn er erg blij mee en wij zijn er overtuigd dat u er ook blij van zal worden. Binnen twee weken kunnen wij de eerste proof of concept opleveren in Laravel.